משקפיים על הראש
הוא מכין קובאנה
מנה תימנית שראויה לפרס נובל
קילו קמח בקערה
חבילה אחת של שמרים
או קוביה כזאת
מה שאתם אוהבים
מה שתופח
ועל השמרים אנחנו נפזר כף אחת של סוכר
היא מלוחה
יש גם מתוקות אך שלנו מלוחה
יש כף סוכר
שלוש כפות של מלח
אפשר לעשות הפוך
אבל זה עניין של טעם
מה שחשוב זה לא לתת למלח לגעת בשמרים
ואז לערבב דברים
להתחיל להוסיף מים פושרים
על קילו קמח תוסיפו בערך ארבע כוסות מים
אנחנו מוסיפים עד שנוצר בצק דביק
בוחשים עם היד
כמו תימנים
תקשיבו לצליל
זה נשמע כמו אוננות אגריסיבית
יד רטובה שמכה על גוף שמנמן
זמן הטפיחה חצי שעה
ועכשיו צריך סיר תימנים
אטום מכל הכיוונים
בדיוק
חמישים גרם חמאה
מאה גרם מרגרינה
מתיכים הכל יחדיו
שלחו לנו עוד רעיונות
אנחנו שונאים אתכם
פרסומת ליין
עכשיו צריך לעשות כדורים מהבצק התפוח
אל תשכחו לצנן מעט את החמאה המותכת
עושים כדורים, מגלגלים בקמח
עכשיו לתוך השומן
כשהקובנה תהיה מוכנה היא תתפרק לפרחים, לכדורים, ללחמים קטנים
כדורים כדורים
יוצרים סיר צפוף
חותמים את הסיר התימני
מתפיחים בסיר
בנתיים מחממים תנור
מקץ שעה של תפיחה
מכניסים לתור החם
חום מקסימלי
אח"כ מורידים למאה מעלות ואופים לילה שלם
מגישים עם רוטב עגבניות, ביצה, חריף, טחינה, חילבה למי שרוצה, ומאחלים ברכות לבביות לאנשים
מאחוריי יש מרכז כלשהו
בלב יש שקרים
הוא מכין קובאנה
מנה תימנית שראויה לפרס נובל
קילו קמח בקערה
חבילה אחת של שמרים
או קוביה כזאת
מה שאתם אוהבים
מה שתופח
ועל השמרים אנחנו נפזר כף אחת של סוכר
היא מלוחה
יש גם מתוקות אך שלנו מלוחה
יש כף סוכר
שלוש כפות של מלח
אפשר לעשות הפוך
אבל זה עניין של טעם
מה שחשוב זה לא לתת למלח לגעת בשמרים
ואז לערבב דברים
להתחיל להוסיף מים פושרים
על קילו קמח תוסיפו בערך ארבע כוסות מים
אנחנו מוסיפים עד שנוצר בצק דביק
בוחשים עם היד
כמו תימנים
תקשיבו לצליל
זה נשמע כמו אוננות אגריסיבית
יד רטובה שמכה על גוף שמנמן
זמן הטפיחה חצי שעה
ועכשיו צריך סיר תימנים
אטום מכל הכיוונים
בדיוק
חמישים גרם חמאה
מאה גרם מרגרינה
מתיכים הכל יחדיו
שלחו לנו עוד רעיונות
אנחנו שונאים אתכם
פרסומת ליין
עכשיו צריך לעשות כדורים מהבצק התפוח
אל תשכחו לצנן מעט את החמאה המותכת
עושים כדורים, מגלגלים בקמח
עכשיו לתוך השומן
כשהקובנה תהיה מוכנה היא תתפרק לפרחים, לכדורים, ללחמים קטנים
כדורים כדורים
יוצרים סיר צפוף
חותמים את הסיר התימני
מתפיחים בסיר
בנתיים מחממים תנור
מקץ שעה של תפיחה
מכניסים לתור החם
חום מקסימלי
אח"כ מורידים למאה מעלות ואופים לילה שלם
מגישים עם רוטב עגבניות, ביצה, חריף, טחינה, חילבה למי שרוצה, ומאחלים ברכות לבביות לאנשים
מאחוריי יש מרכז כלשהו
בלב יש שקרים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה